-->

7.9.06

eLearningové ceny 2006

European Schoolnet, společně s několika partnery (jako jsou např. Young Digital Planet, Intel, Michael a Oracle), zve učitele a školy, které s využitím ICT připravili výukové projekty, aby se i v tomto roce zúčastnili soutěže o eLearningové ceny. Tyto ceny jsou nejvýznamnější evropskou soutěží, která oceňuje inovátorské projekty využívající nových technologií ve školách.

Často se totiž stává, že s výtečnými pracemi v tomto oboru se nemůže seznámit nikdo jiný než žáci ve třídě, kterým byla určena. eLearningové ceny jsou z tohoto důvodu skvělou příležitostí pro školy, které mohou představit a sdílet výsledky své práce s daleko širším publikem, inspirovat ostatní a povzbudit více evropských škol k vzájemné spolupráci.

Ceny se udílejí v několika kategoriích, což zvyšuje možnost uspět v některé z nich. Od prvního vyhlášení cen v roce 2000 obdržely vítězné školy ceny v částce přesahující 200,000 €. Vítězové se navíc zúčastní slavnostního předávání cen, které se bude konat v Bruggách na začátku prosince 2006.

Soutěže o eLearningové ceny se mohou zúčastnit všechny evropské školy a všechny příspěvky budou zařazeny do galerie projektů. Jednotlivé projekty pak budou posuzovány vzdělávacími experty z celé Evropy.

Uzávěrka soutěže je 13. října 2006.

Více informací o eLearningových cenách najdete na adrese:

http://elearningawards.eun.org

Dotazy můžete posílat i e-mailem na adresu: Sylvia.binger@eun.org



 

Žádné komentáře: